Utile25.07.22

CAMPANIA „BUCURIE TRIMIȚI, BUCURIE PRIMEȘTI” – ANUNȚAREA CÂȘTIGĂTORILOR

AutorAndreea Lupu
Numărul de vizualizări3227
Numărul de comentarii0

Așteptarea a luat sfârșit – campania „𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗶𝗲 𝘁𝗿𝗶𝗺𝗶ț𝗶, 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲ș𝘁𝗶” s-a încheiat!

Mulțumim miilor de clienți care au ales serviciile Cargus și felicitări celor trei câștigători, care se vor bucura de acum înainte de cele trei telefoane oferite de Altex Romania. Cei trei norocoși sunt:

Mihaela Apostol

Iuliana Maria Florea

Ioana Ioan

 

Campania „𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗶𝗲 𝘁𝗿𝗶𝗺𝗶ț𝗶, 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲ș𝘁𝗶” a avut loc în perioada mai – iunie 2022, cu ocazia lansării ofertei dedicate clienților individuali.

În luna mai, Cargus a lansat o noua soluție de curierat pentru clienții individuali: costul livrării se stabilește în funcție de anumite dimensiuni standard ale coletului și nu de greutatea sau distanța pe care acesta trebuie să o parcurgă. Astfel, indiferent dacă un colet trebuie să ajungă la Constanța sau la Timișoara, indiferent dacă are 3 sau 5 kilograme, costul livrării va fi același, atât timp cât se încadrează în una din noile opțiuni. Soluția de livrare include patru tipuri de pachete, iar costurile pornesc de la 14 lei/colet. Simplă, flexibilă și ușor de utilizat, soluția vine în întâmpinarea clienților individuali, persoane fizice sau companii care nu au contract activ cu Cargus, care apelează la serviciile standard și care, de obicei, plătesc cash sau card la livrare.

 

Echipa Cargus

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.
TAGS


Autor

Andreea Lupu