021 9330 021 9282

Testimoniale Cargus


povești de succes

Află mai multe despre companii ca a ta, care au ales să economisească timp, resurse și bani folosind în fiecare zi soluțiile logistice Cargus.

Daniel Lastofka

DIRECTOR DE VANZARI

„De 10 ani, compania pe care o reprezint colaboreaza cu compania Urgent Cargus. Parteneriatul nostru s-a dezvoltat pe increderea si imbunatatirea continua a serviciilor asigurate de Urgent Cargus. Desi au trecut printr-o perioada mai dificila si au intampinat dificultati, reprezentantii Urgent Cargus au dat dovada de seriozitate si profesionalism. Au inteles importanta preluarii la timp si a transportului in siguranta a kit-urilor de recoltare celule stem.”

Cezar Popescu

Director de vanzari

„Acum 6 ani, alaturi de Urgent Cargus, am creat o poveste, bazata pe incredere, care continua sa fie scrisa zi de zi. Impreuna am reusit sa gasim cele mai prompte solutii, depasind momentele dificile.
Alaturi de Urgent Cargus, livram zilnic bucurie tuturor celor care isi doresc momente delicioase.”

Ionut Trupina

MANAGER

„In 8 ani se pot schimba multe. Piata se poate schimba, businessurile pot avea de suferit.
In 8 ani de parteneriat alaturi de Urgent Cargus, am avut parte de servicii prompte dar si de intarzieri la livrare uneori. Insa in acesti 8 ani, Urgent Cargus a fost singura companie care a inteles si a rezolvat urgentele companiei pe care o reprezint.”

Alexandra Vieru

MANAGER

„Buna! Sunt Alexandra Vieru, manager al companiei Lex Grup. In cei 3 ani de colaborare cu Urgent Cargus, am reusit sa crestem o relatie profesionala cu reprezentantul Urgent Cargus dedicat companiei mele. Chiar daca am intampinat dificultati pe parcurs, am avut parte de o continua grija din partea lor pentru a gasi cele mai rapide solutii. Am ales sa pastrez acest parteneriat stabil, construit in timp.”

Victor Tighinean

MANAGER

„Salut! Sunt Victor Tighinean, manager la Footwear Romania. In cei 5 ani alaturi de Urgent Cargus, am avut parte de o relatie cu momente bune, dar si cu momente mai putin bune. Am ales insa sa am incredere intr-o companie dinamica, intr-o continua dezvoltare.
Acum, ma pot baza oricand pe serviciile prompte cat si pe implicarea lor in proiectul meu de suflet, Shoebox.”

Laura Teposu

Manager

„Buna! Sunt Laura Teposu, manager Libris Brasov. Increderea pe care o am in oamenii cu care colaborez, ma sustine in a crea relatii profesionale stabile si eficiente. Din aceasta incredere, am construit un parteneriat stabil alaturi de Urgent Cargus.
Impreuna am trecut perioadele dificile si tot impreuna am gasit cele mai rapide si eficiente solutii.”

Radu Andarachi

CEO & Founder

„Avem mai bine de 4 ani de cand lucram cu Urgent Cargus iar sinergia parteneriatului nostru a depasit orice asteptari!
Impreuna am facut mii de romani fericiti, livrand cei mai frumosi brazi artificiali din Romania. Rigurozitate, seriozitate si, mai presus de toate, reponsabilitate. Bravo Urgent Cargus!”