18.03.21

Informare – evenimente meteo

AutorEditor Cargus
Numărul de vizualizări854
Numărul de comentarii0

În urma evenimentelor meteo, de la începutul săptămânii unele rute și destinații au întâmpinat situații neconforme, pentru care întreaga echipă Cargus aplică măsurile cele mai eficiente pentru asigurarea continuității și timpilor de livrare pentru toți clienții noștri.

Cursele și zonele afectate sunt detaliate mai jos:

• Suceava, Iași, Bacău spre Brașov – întârzieri la ajungerea în Brașov – ca urmare a acestei situații, marfa rămâne în premisele Cargus din Brașov sau Bacău.
• Oradea spre Brașov și Brașov spre Sibiu – același regim de întârziere, cu posibilitatea de reținere a mărfii în Brașov, respectiv Sibiu, până la preluarea pentru destinațiile următoare.
• Brașov spre Focșani, Iași, Suceava și Timișoara, Sibiu spre Bacău – înregistrează întârzieri în deplasare în zona Transilvaniei și continuă traseele cu viteză redusă până la stațiile de destinație, îngreunând estimarea sosirii acestora.
• Brașov spre Cluj – se înregistrează staționări sau transbordări – elemente care acumulează întârzieri la destinație.
Complementar incidentelor rutiere (accidente, defecțiuni tehnice) aferente mijloacelor de transport de pe rute, corelate cu evenimentele meteo pot genera întârzieri suplimentare sau păstrarea mărfii în locațiile Cargus până la reluarea destinației.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să transmiteți către colegii noștri toate necesitățile de clarificare pe canalele de suport: contact@cargus.ro și liniile telefonice 021 9330 (pentru București) și 021 9282 (pentru informații naționale – exclusiv București).

Mulțumim și ne așezăm la drum,
Echipa Cargus

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Autor

Editor Cargus