021 9330 021 9282

Parteneri Ship&Go


Ai propriul tău business? Crește-ți profiturile cu Cargus.

Intră în rețeaua locațiilor Ship&Go și vezi cât de simplu este să îți crești atât venitul, cât și numărul de clienți. Alătură-te partenerilor Ship&Go Cargus și orice client va putea livra sau expedia colete din locația ta

.

Ce este o locație Ship&Go?


Ship&Go point este rețeaua de locații Cargus care oferă servicii de colectare și livrare expedieri de curierat pentru clienții noștri. Centrele sunt situate în diverse locații, magazine și spații comerciale unde clienții pot ridica sau expedia cu ușurință. Programul funcționează cu reguli simple – partenerii noștri oferă aceste servicii clienților, iar noi le plătim comision pentru fiecare în parte.

Tu ce câștigi?


Extra profit

Venitul câștigat din comision poate fi tratat ca o mărire de salariu sau, de ce nu, ca un adaos util pentru dezvoltarea companiei tale.

Noi clienți

Clienții care vin în locație pentru ridicarea coletelor pot apela și la serviciile oferite de business-ul tău.

Vizibilitate

Ca partener Cargus, vei avea vizibilitate pe site-ul nostru.

Cum va arăta cooperarea noastră?


Când devii partener Ship&Go vei avea asigurat trainigul și materialele necesare. Tot ce ai nevoie este un mic spațiu de depozitare pentru coletele aduse de clienții sau curierii noștri. În fiecare zi, un curier va veni la locație pentru a prelua sau lăsa coletele necesare.

Profituri suplimentare pentru business-ul tău.

1

Completează formularul de contact.
Vom lua legătura cu tine curând.

2

Vom oferi suport cu toate materialele necesare și acces la instrumentele software Cargus.

3

Coletele vor fi aduse și ridicate de la locație de către curierii Cargus în fiecare zi.

4

Comisionul pentru fiecare colet este al tău.

Slide SEE WHAT OTHERS HAVE GAINED Mrs. Camelia is the owner of a local florist. Customers who bring parcels often remind themselves of name days or anniversaries, thanks to which they also buy flowers. In addition to commissions from parcels, Camelia has gained a few regular customers in this way. She earns about 1,000 RON a month on commission. Slide SEE WHAT OTHERS HAVE GAINED Mrs. Camelia is the owner of a local florist. Customers who bring parcels often remind themselves of name days or anniversaries, thanks to which they also buy flowers. In addition to commissions from parcels, Camelia has gained a few regular customers in this way. She earns about 1,000 RON a month on commission.

Vrei și tu?

Fii parte din succes!


   • 72 de sucursale în România și un centru de sortare în Măgurele (Ilfov).

   • Am livrat peste 380 milioane de colete în 2018.

   • Peste 13.000 de clienți activi, care trimit zilnic peste 150.000 de colete către peste 100.000 de destinatari individuali
    (persoane private).

   • Peste 50.000 de clienți individuali care comandă servicii de curierat în valoare de aproape 30 milioane lei, anual.

   • Peste 2.500 de curieri și subcontractanți efectuează livrări zilnic.

   • Ship & Go a planificat o rețea pentru peste 1000 de locații în toată România până în 2021 și o cotă de peste 15% din transporturi.