021 9330 021 9282

APLICAȚIA CARGUS MOBILE


Cargus app – aplicație mobilă

Descarcă aplicația Cargus Mobile app și gestionează coletele în drum spre tine! Acum poți prelua coletele de la SHIP & GO Point mai ușor ca oricând.

Instalează aplicația
Cargus Mobile

Gestionează coletele în drum spre tine! Preiei coletele de la Ship & Go Point sau curier mai repede ca oricând, cu funcții noi! Alătură-te comunității și beneficiezi de servicii de livrare inovatoare!

Descărcă aplicația și economisește timp!

Descoperă rapid beneficiile Cargus Mobile


Ridici coletele de la distanță

Datorită autentificării de la distanță, poți să ridici coletele și mai rapid, fără semnături sau documente de confirmare! Folosești PIN-ul disponibil chiar în aplicație.

Tot ce îți trebuie într-un singur loc

Toate informațiile despre coletele în drum spre tine pot fi ușor vizualizate într-o singură listă în cadrul aplicației.

Câștigi timp

Nu trebuie să tot verifici statusul coletelor, așa că vei câștiga timp! Vom actualiza noi toate coletele și toate statusurile în aplicație automat. De fiecare dată când statusul se schimbă, te vom notifica.

Nu ești acasă?

Nici o grijă, poți cu un simplu click să schimbi destinația și să redirecționezi la Ship & Go. Nu aștepta curierul și lasă coletul să te aștepte pe tine! Îți vom reaminti noi să ridici coletul. Nu trebuie să ții minte tot!

Nu ai numerar?

Poți să plătești ușor rambursul sau taxa de livrare în aplicație, mai rapid și mai confortabil - câștigi confort și timp!

Evidente

Toate facturile și plățile emise pentru serviciile noastre te vor aștepta în aplicație de îndată ce vei avea nevoie de ele.

Suntem mereu lângă tine

Dacă ai orice întrebări, contactează-ne în aplicație de îndată și rămâi în contact cu consultatul nostru din Contact Center.