021 9330 021 9282

Soluții de automatizare a proceselor de expediere


Împreună pentru business-ul tău.

Cu ideile tale excelente și soluțiile noastre logistice, clienții vor fi cei mai fericiți!

Soluții logistice pentru business-ul tău în continuă dezvoltare


Indiferent dacă trebuie să trimiți paleți de produse către retaileri sau colete direct către clienți, Cargus te ajută în eficientizarea proceselor logistice. Soluțiile noastre de transport sunt mai mult decât flexibile și de încredere – sunt opțiuni logistice eficiente pentru business-ul tău. Vezi soluțiile noastre de automatizare a proceselor de expediere și economisește timp și bani, eficientizează cash-flow-ul, gestionează expedierile și redu presiunile logistice. 

Începi un nou business? Consultanții Cargus sunt alături de tine. Progreamează o sesiune de 10 minute și vezi ce soluții există.

Opțiuni care îți duc business-ul la nivelul următor.


Soluții de expediție

Vezi gama noastră completă de servicii de curierat (locale, naționale și internaționale), logistică, retururi și facturare.

Pin on Glass la livrare

Cu soluția PIN on Glass plata coletului la livrare devine la fel de simplă ca și plata la magazin. Plata poate fi efectuată cu orice card, cu telefonul sau ceasul.

Cargus Mobile pentru tracking ușor

Asistența clienților tocmai a devenit mult mai ușoară! Pur și simplu direcționează clienții tăi către Cargus Mobile App și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul.

Soluții multichannel de livrare

Oferă-le clienților mai multe opțiuni de livrare pentru a gestiona expedițiile, redirecționările și ridicarea coletului de la locațiile Cargus Ship&Go.

Retururi

A trimite un retur poate fi mai simplu decât crezi. Poți avea control asupra timpului de rambursre și returul mărfurilor în inventar.

Instrumente și soluții IT

Simplifică și automatizează procesele din depozit, și integrează platformele de eCommerce cu instrumentele de livrare și ERP Cargus.

Resurse mari pentru business-uri mici


Începe acum

Livrează, urmărește și gestionează nevoile logistice ale business-ului tău.

Începe-ți propria afacere

Sfaturi de specialitate și modalități în care îți poți începe sau crește prorpiul business.

Discounturi și oferte promoționale

Profită de ofertele speciale pregătite exclusiv pentru business-urile mici.

Locații Ship&Go

Asistență pentru business-ul tău, cu servicii logistice de calitate și oferte exclusive.