021 9330 021 9282

CUM POT PLĂTI RAMBURSUL?


Dorințele tale sunt importante pentru noi. Astfel, pentru achitarea rambursului expedierii tale, am implementat metodele tale preferate de plată, pe care le poți utiliza în mod independent.

Plata cu cardul la curier

Metoda 1

Cea mai comodă și sigură modalitate de plată, cu orice card, pe care o efectuezi direct la curier. Tot ce trebuie să faci este să informezi curierul că dorești să achiți cu cardul contravaloarea rambursului. După efectuarea plații, curierul îți va furniza o confirmare a tranzacției.

Plata cu numerar

Metoda 2

Ca destinatar al unui colet, această modalitate de plată îți este familiară.

Poți achita cu numerar contravaloarea rambursului, direct la curier, în momentul livrării coletului la adresa de destinație, și la punctele proprii Cargus Ship & Go selectate.
Dacă optezi pentru ridicarea coletul dintr-un punct Ship & Go, vei putea utiliza numerarul doar dacă acesta este o locație proprie Cargus.
Această mențiune este specificată pe profilul punctului Ship & Go, disponibil în secțiunea Găsește o locație Ship&Go

Plata online prin link de plată securizat

Metoda 3

Poți plăti cu ușurință rambursul folosind plata online pentru coletele colectate din punctele Cargus Ship & Go

Când coletul a sosit in punctul Ship & Go, vei primi o notificare prin email sau SMS cu un link către website-ul Cargus, care îți va oferi opțiunea de a face plata online cu link securizat prin procesatorul de plăți EuPlatesc.ro. Dacă te afli în punctul Cargus Ship & Go și tocmai ai decis că vrei să efectuezi plata online sau nu ai primi notificare anterior, pur și simplu solicită personalului să îți genereze un link de plată pe loc. Și poți efectua plata rambursului înaintea ridicării coletului.

Vei primi o confirmare a tranzacției într-un email separat.

Găsește o locație Cargus Ship & Go

Cel mai apropiat punct Cargus Ship & Go poate fi chiar după colț! De aici trimiți sau ridici o expediere când nu ești acasă!

Urmărește coletul și bucură-te de opțiuni utile

Gestionează toate coletele în drum spre tine și beneficiezi de opțiuni utile. Noul Cargus Mobile App- atăt de comod!